Header About us
Companie

„Atunci când spunem ISOCELL oamenii se gândesc la izolație termică din deșeuri de hârtie. ISOCELL este mai mult decât o izolație.”

Din Canada către Salzburg

Povestea ISOCELL începe în Canada – cu peste 100 de ani înainte. Aici își are originea primul tip de celuloză. Din această tradiție fondatorul companiei, Anton Spitaler, a avut o idee mare și în 1992, s-a înființat o societate în Neumarkt am Wallersee, lângă Salzburg. De aici, constructorii locali și străini au fost familiarizați cu revoluția verde a izolației.

CINCI ȚĂRI CU FIRMA MAMĂ ÎN AUSTRIA

Între timp societatea angajează 59 de persoane doar în locația din Neumarkt. În cazul în care luăm în calcul și filialele de vânzări din Germania, Suedia, Elveția și Franța, precum și angajații de la cele 5 fabrici de la Hartberg, Schoppen (Belgia), Plourin-les-Morlaix, Servian (Franța) și Tibro (Suedia), echipa ISOCELL este formată acum din aproape 140 de persoane.

FURNIZOR DE SOLUȚII DE ETANȘARE

În afară de izolație cu celuloză care are un renume, ISOCELL a început de asemenea, să vândă membrane de acoperiș, soluții de etanșeizare, bariere de vapori și benzi adezive sub numele comercial de AIRSTOP și OMEGA.


S.C.IZORARE Ecosystem S.R.L. este partener unic de vânzari în România al firmei ISOCELL.

About us 1
About us 2
About us 3