• all

Cele mai vanduteP - Sigiliu
511.20 - 518.40 RON


   
ISOBLOW TiTAN

Noul ISOblow TITAN este dezvoltarea seriei PROFI. Cresterea ecluzei cu 50% permite un debit mult mai mare. Cele 5 axe garanteaza afanarea perfecta a materialului, chiar și atunci când materialul este foarte presat. Inima utilajului este turbina noua dezvoltata de ISOCELL, aceasta oferă o performanță extrem de ridicată a debitului de aer cu un consum redus de energie.Date tehnice:Dimensiuni: 100 x 150 x 183 cmGreutate: 570 kgCapacitate: 1800 l = 10 saci ISOCELL, 125kgPuter motor: 1 x 0,55 kW, 2 x 1,1 kWPuter turbină: 5,5 kWPresiune: 480 mbar (max) | 400 m³ / h (max)Curent: 400 V / 50 Hz, 16 AIeșire: 3 ‘‘ (76 mm)Randament suflare deschisă: ~ 2000 kg / h (160 saci/oră)Randament injectare: ~ 1700 kg / h (136 saci/oră)

pret: 127606.00 RON
127606
ISOBLOW ELEMENTS

ISOblow ELEMENTs este o placă care a fost proiectată pentru a umple elementele orizontale cu izolație celuloză ISOCELL sau alte materiale.Pentru acest proces ISOblow se montatează pe un dispozitiv de ridicare adecvat care corespunde normelor tehnice de siguranță.Soluții pentru prefabricarea caselor.

pret: 74199.00 RON
74199
STEICO joist

La baza construcţiilor moderne stau astăzi construcţiile purtătoare optimizate şi materialele de construcţii cu cele mai bune proprietăţile de izolaţie. Chiar dacă au multe calităţi, stâlpii tradiţionali pentru susţinerea pereţilor sau căpriorii din lemn masiv trimit în afară căldura din încăpere, ceea ce duce la creearea unor punţi termice. Punţile termice sunt elemente de construcţie care conduc căldura mai bine decât celelalte elemente. În consecinţă, ele provoacă pierderi de căldură. Diferenţele de temperatură sunt cu atât mai mari cu cât puntea termică este mai lată. Aşadar, ele constituie un fenomen nedorit, prin urmare apariţia lor trebuie redusă la minim. Această funcţie este îndeplinită cel mai bine de produsele STEICOjoist şi STEICOwall.

pret: 0.00 RON
0
T-FAL 3797 PROFIL FEREASTRA

Domeniul de aplicareProfil din PVC prevăzut cu țesătură din fibră de sticlă și bandă de etanșare autoadezivă, pentru închiderea sistemului termoizolant la ferestre și uși, utilizat în cadrul sistemelor de termoizolație.Proprietăți• Se montează înaintea stratului de armare• Nu se fixează mecanic• Plasa de armare a profilului este identică cu plasa de armare generală• Montaj rapid• Bandă autoadezivă pentru montarea foliei de protecție a ramelor geamului, punctată pentru rupere ușoară• Rezistent UV• Rezistent la intemperiiLungime profil: 250 cm Culoare: Profil plastic - alb Plasă de armare - albDepozitareLoc uscat, ferit de umezeală. Poziție orizontală, ferit de razele solare directe și de solicitări mecaniceDate tehnice• Profil reciclabil din rășină sintetică termoplastică • Țesătură din fibră de sticlă de lățime 120 mm• Lățimea profilului = 6 mmMontajul profilelor T-FAL se face înaintea montajului plăcilor termoizolante. Înainte de aplicare, luați măsura grosimii plăcilor termoizolante pe rama geamului/ușii și marcați cu un semn. Înainte de a lipi profilul, efectuați un test de aderență a benzii autoadezive. Toate măsurătorile și tăierea se face înaintea lipirii profilului.Aplicați banda autoadezivă, după semnul făcut anterior și presați energic pentru o aderență bună. Peste banda autoadezivă exterioară de protecție poate fi aplicată o folie pentru protecția geamu- lui/ușii.Plăcile termoizolante se montează lipite de profilul de închidere. Plasa din fibră de sticlă a profi- lului va fi înglobată în stratul de armare, iar plasa de armare globală se va suprapune 10 cm peste plasa profilului. După finalizarea sistemului de termoizolație, banda autoadezivă împreună cu folia de protecție va fi îndepărtată cu grijă.În momentul aplicării și în faza de uscare, temperatura stratului suport cât și a aerului trebuie să fie între 50C și 300C.Suprafața de aplicare este necesar să fie curată, fără grăsimi, uleiuri sau alte substanțe neade- rente. Este recomandat să se facă un test de aderență înainte de aplicare.Resturile de material cât și ambalajul, după utilizare devin gunoi menajer.În această publicație nu pot fi specificate toate situațiile întâlnite în practică, precum și pregătirea acestora din punct de vedere tehnic. Nu ezitați consultarea personalului nostru tehnic sau a reprezentanților noștri comerciali. Suntem bucuroși să vă informăm în detaliu pentru fiecare obiectiv în parte.Profil din masă plastică, pentru o racordare etanşă la rafalele de ploaie, a sistemelor termoizolante ETICS la ferestre şi uşi.

pret: 11.66 RON
11.66
AIRSTOP 1500 bariera de vapori

AIRSTOP 1500 Bariera de vapori Bariera de vapori rezistenta la rupere, concepute pentru umiditate extrema. REZISTENTA LA VAPORI ROBUSTABarieră de vapori rezistentă la rupere, concepută pentru umiditate extremă (saune, pișcine etc.)DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 270 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 1.500 m Culoare: gri / verde Paletă: 1,5 m - 30 Role (2.250 m²)

pret: 1245.60 RON
1245.6
ISOBLOW GBA 1

SISTEME INDIVIDUALE ISOCELL oferă soluții individuale pentru izolarea elementelor prefabricate.Fie că prelucrați baloți mari sau saci standard, cu tehnologia de suflare ISOCELL vă garantăm o izolație rapidă și eficientă.Împreună cu d-voastră vom dezvolta concepte individuale, care le întegrăm în procesul de producție.ISOCELL oferă două concepte de bază, în funcție de aspectul halei și spațiu disponibil: umplere la nivelul solului a sistemului sau de umplere prin intermediul unui plafon intermediar.

pret: 0.00 RON
0
Utilaje second hand

ISOCELL cumpără și vinde utilaje folosite - indiferent de tipul utilajului și de producător.Toate mașinile folosite sunt recondiționate de noi și testate și gata de utilizare. Toate reparațile și întreținerele necesare au fost realizate.

pret: 0.00 RON
0
STEICO wall

STEICOwall este optimizat pentru utilizarea in constructii de pereți

pret: 0.00 RON
0
BUBI LF ADEZIV

BUBI LF ADEZIVBUBY LF se utilizează pentru a pre-trata fonduri preponderent poroase, nisipoase, suprafeţe care nu sunt bine compactate (căramidă, beton, lemn, ceramică şi multe altele), metale vopsite şi nevopsite, cauciuc şi PVC, pentru a îmbunătaţi vizibil aderenţa benzilor adezive butilice.--------------------------------------------------Fertilitate: cca. 10 m² / litruTemperatură de aplicare : -5 °C

pret: 113.00 - 507.00 RON
113 507
AIRSTOP ROLA DE PRESARE

AIRSTOP ROLA DE PRESARE Rolă pentru aplicarea benzilor adezive. Rolă de cauciuc 40mm.

pret: 18.00 RON
18
ISOBLOW GBA

SISTEME INDIVIDUALE ISOCELL oferă soluții individuale pentru izolarea elementelor prefabricate.Fie că prelucrați baloți mari sau saci standard, cu tehnologia de suflare ISOCELL vă garantăm o izolație rapidă și eficientă.Împreună cu d-voastră vom dezvolta concepte individuale, care le întegrăm în procesul de producție.ISOCELL oferă două concepte de bază, în funcție de aspectul halei și spațiu disponibil: umplere la nivelul solului a sistemului sau de umplere prin intermediul unui plafon intermediar.

pret: 0.00 RON
0
STEICO LVL

Plăcile lamelate din lemn masiv

pret: 0.00 RON
0
UNI Primer Spray

UNI Primer SprayGrund de rășini sintetice pentru tratarea suprafețelor. Primer – servește ca strat de aderență pentru aplicarea benzilor pe suprafețe poroase. Se prezintă sub forma lichidă, fiind un amestec de rășină sintetică.Fertilitate; cca.50ml la lățimea de 4cmTemperatura de prelucrare; de la -5°C

pret: 68.80 RON
68.8
ISOCELL AVS34

ISOblow AVS34 este o stație foarte mică și compactă, de suflare / extracție. AVS34 poate extrage (subpresiunea) și crește volumul fluxului de aer (Suprapresiune).Conform cerințelor de intrare a aerului poate fi utilizat pentru extracție (în combinație cu recipientul de aspirare) sau aerul de evacuare poate fi folosit ca stație de rapel pentru a crește volumul fluxului de aer. (De exemplu, pentru fibrele de lemn sau de rețea în creștere ridicat).Următoarele opțiuni sunt disponibile pentru controlul AVS34:✔︎ acționarea manuală la cutia de comandă✔︎ prin intermediul portului de control pentru conectarea la aparatul de suflare✔︎ (De exemplu, pentru stația de rapel)✔︎ printr-o conexiune pentru operarea prin cablu și radio cu 4 canale✔︎ (De exemplu, pentru bin aspirație)Control opțional:✘ Cablu de comandă, în combinație cu aparatul de suflare✘ Cablu de control cu ​​50 m cablu✘ radio de control la distanță cu 4 canaleToate avantajele dintr-o privire:◉ greutate redusă (poate fi realizată într-o singură mână)◉ poate fi folosit aproape oriunde◉ volum extrem de mare debit de aer de până la 420 m³ / oră◉ presiune petrecanie de pana la 350 mbar◉ Volumul fluxului de aer reglabil prin potențiometru◉ poate fi folosit ca o extracție sau o stație de rapel◉ clapeta de supape protejează ventilatorul de la refluxul◉ 220 V este suficient◉ pot fi folosite pentru toate mașinile de suflare cu 24V conector fișă pentru accesorii

pret: 8847.90 RON
8847.9
STEICO therm dry

Placa STEICO therm dry pentru aplicații multiple. STEICO produce izolații de înaltă calitate, alcatuite din materiale regenerabile – fibre lemnoase, pentru a realiza o protecție superioară impotriva frigului, căldurii, zgomotului și focului. Datorită structurii poroase a panourilor, se realizează protecția fonică. Prezintă o structură cu capilare activă, plăcile sunt deschise la difuzie. STEICO therm dry este o placă fibrolemnoasă omogenă, de uz general, cu capacitate ridicată de izolare termică și stocare a căldurii.

pret: 0.00 RON
0
Bariera de vapori CLIMA ACTIV PLUS

Barieră de vapori cu capacitate de difuzie reglabilă. Membrana își schimbă difuzia în funcție de umiditatea existentă. Folia din PA conferă produsului capacitatea de a se adapta la condițiile higrometrice ale clădirii. La contact cu un grad ridicat de umiditate se transformă dintr-o barieră de vapori într-un produs permeabil la vapori, asigurând astfel uscarea structurii.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------DATE TEHNICEPerformanțe declarate:Transmiterea vaporilor de apă, valoarea Sd EN1931: 10 m Transmiterea vaporilor de apă, valoarea Sd EN12572: 2-16 m Masa specifică EN1848-2: 115 g/m2Reacția la foc EN13501-1: ERolă: 1,5 m x 50 m = 75 m2--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pret: 300.00 RON
300
Pistol silicon AIRSTOP

AIRSTOP HSP PISTOL DE INJECTIEDate tehniceMaterial: plastic de inalta densitatePentru cartuse si pungi de pana la 600 mlPentru silicon tip salamUz profesional

pret: 229.00 RON
229
ISOCELL AVS55

ISOblow AVS55 este o stație foarte mică și compactă, de suflare / extracție. AVS55 poate extrage (subpresiunea) și crește volumul fluxului de aer (Suprapresiune).Conform cerințelor de intrare a aerului poate fi utilizat pentru extracție (în combinație cu recipientul de aspirare) sau aerul de evacuare poate fi folosit ca stație de rapel pentru a crește volumul fluxului de aer. (De exemplu, pentru fibrele de lemn sau de rețea în creștere ridicat)Următoarele opțiuni sunt disponibile pentru controlul AVS55:✔︎ acționarea manuală la cutia de comandă✔︎ prin intermediul portului de control pentru conectarea la aparatul de suflare✔︎ (De exemplu, pentru stația de rapel)✔︎ printr-o conexiune pentru operarea prin cablu și radio cu 4 canale✔︎ (De exemplu, pentru bin aspirație)Control opțional:✘ Cablu de comandă, în combinație cu aparatul de suflare✘ Cablu de control cu ​​50 m cablu✘ radio de control la distanță cu 4 canaleToate avantajele dintr-o privire:◉ greutate redusă (poate fi realizată într-o singură mână)◉ poate fi folosit aproape oriunde◉ volum extrem de mare debit de aer de până la 380 m³ / oră◉ presiune petrecanie de pana la 480 mbar◉ Volumul fluxului de aer reglabil prin potențiometru◉ poate fi folosit ca o extracție sau o stație de rapel.◉ clapeta de supape protejează ventilatorul de la refluxul◉ pot fi folosite pentru toate mașinile de suflare cu 24V conector fișă pentru accesorii

pret: 22296.80 RON
22296.8
STEICO universal black

Placă omogenă pentru fațade deschise, cu densitate ridicată, tratată la suprafață cu parafină pentru a rezista la ploi și întemperii. Disponibilă cu profile de Nut și Feder.Placa se montează din exterior peste construcția peretelui, eliminând punțile termice în zona montanților. Stratul continuu permite o izolare fonică superioara și minimează transmiterea zgomotelor exterioare în interiorului clădirii, prin structura peretelui.Se elimină cu sucess folia antivând. Rezistență la ploaie, densitate ridicată, ideală pentru construcții noi sau reabilitări termice a construcțiilor vechi. Datorită plăcilor de format mare, se monteaza ușor, iar profilele speciale ajută la evitarea formarii punților termice. Lemnul este materialul izolator care poate înmagazina cantități mari de câldură, fiind din acest motiv potrivit în special pentru mansarde locuite.

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP pistol de injectie

AIRSTOP DLP PISTOL DE INJECTIE CU AER COMPRIMATPistol de injecţie cu adaptor pentru aer comprimat, pentru prelucrarea de adezivi in cartuș sau tub pana la 600ml.

pret: 588.00 RON
588
STEICO floor

Placă izolatoare din fibre de lemn, monostrat, rezistentă la presiune, potrivită pentru toate tipurile de podele.

pret: 0.00 RON
0
EPDM Quickscrubber Pads

Buretele este montat pe mânerele Quickscrubber și este utilizat pentru a aplica Quickprime Plus și pentru a înaspri suprafața EPDM în același timp.

pret: 3.40 RON
3.4
AIRSTOP BB Banda bituminosa

AIRSTOP Bandă etanșare bituminoasă, pentru aplicaţii exterioare si interioare.Este adecvat în special pentru etanșarea pragului de tranziție a zonei problematice pe pardoseala din beton și pentru etanșarea plăcilor de lemn.-------------------------------------------------------------------------------------------Lățimea: 100 mm | 150 mm | 200 mm | 300 mm | 500 mmLungimea: 10 mGrosimea: 1,5 mmCantitate în carton: 10 role | 6 role | 5 role | 1 rolă

pret: 123.40 - 570.70 RON
123.4 570.7
STEICO multi cover 5

Membrană de acoperiș din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie cu robustețea superioară.Optională cu două benzi integrate sau bandă butilică. DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 150 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 5 m Rezisteța la razele UV: 3 luni Culoare: verde

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP GD2 MANSON STRAPUNGERE CONDUCTE

Soluţia ideală pentru etanşarea străpungerilor produse decontucte prin bariera de vapori.Dimensiune piesa : 150 x 150mm |228 x 228mmDiametre între 15-20 mm (150 mm x 150 mm) | 25-35 mm (150 mm x 150 mm) | 42-55 mm (228 mm x 228 mm)

pret: 22.65 - 49.20 RON
22.65 49.2
STEICO multi membra 5

Barieră de vapori transparentă pentru construcții cu difuzie deschisă.DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 mGreutate: 150 g/m²Capacitatea de difuzie (valoare sd): 5 mCuloare: albă

pret: 0.00 RON
0
STEICO multi tape f

Banda adezivă de etanşare pentru exterior, ușor flexibilă, pentru îmbinărilor barierelor anti-vapori în zonele abrupte ale acoperişului, foliilor pentru construcţii. Are un adeziv poli-acrilic cu putere foarte mare de lipire.Temperatură de aplicare : -10 °CLățimea: 60 mm | 100 mm | 150 mmLungimea: 25 m

pret: 0.00 RON
0
STEICO multi tape P

Banda adezivă de etanşare specială pentru etanşarea suprapunerilor, a îmbinărilor barierelor anti-vapori în zonele înclinate ale acoperişului, foliilor pentru construcţii. Are un adeziv poli-acrilic cu putere foarte mare de lipire, perfectă pentru lipirea în colțuri de panouri OSB, grinzi, căpriori, închideri de capăt, luminatoare, etc.

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP ADC SOLUTIE PENTRU CURATARE

Soluţia pentru curăţarea resturilor de adezivi îndepărtează toate resturile de adezivi: benzi adezive, etichete etc. (400ml)

pret: 65.00 RON
65
STEICO multi UDB

Membrană de acoperiș din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie cu robustețea superioară.Optională cu două benzi integrate sau bandă butilică. DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 170 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 0,02 m Rezisteța la razele UV: 3 luni Culoare: gri

pret: 0.00 RON
0
STEICO soundstrip

Banda perimetrală se montează pe tot conturul camerei si pe orice structură care depașeste cota pardoselii (uși, coloane, etc). Aceasta se fixează pe suprafața peretelui. Izolare fonică superioară.

pret: 6.81 RON
6.81
STEICO FIX

Placă fibrolemnoasă omogenă de acoperiș, cu capacitate ridicată de izolare termică și stocare a căldurii. Placă cu densitate ridicată și membrană intregată pentru a rezista la ploi și întemperii. Disponibilă cu profile de Nut și Feder.Înclinarea acoperișului trebuie să fie minim 5 grade.

pret: 105.50 RON
105.5
EPDM Quickscrubber Handles

Mânerul reutilizabil pentru plăcile Quickscrubber este utilizat pentru procesarea ergonomică a Quickprime Plus.

pret: 41.80 RON
41.8
STEICO underfloor

Izolație fibrolemnoase pentru a absorbi zgomotul de impact. Pentru parchet și parchet laminat. Rezistență ridicată la presiune de până la 15 t/mp. Potrivită pentru sisteme de încălzire prin pardoseală. Compensare selectivă a denivelărilor de până la 3 mm.

pret: 4.60 RON
4.6
STEICO phaltex

Placă fibrolemnoasă bituminată. Adecvată ca izolație sub asfalat.

pret: 16.60 RON
16.6
P - Sigiliu

Se folosește printre altele și ca sigiliu la elementele de podea.

pret: 511.20 - 518.40 RON
511.2 518.4

Cele mai vandute

P - Sigiliu
511.20 - 518.40 RON


   
ISOBLOW TiTAN

Noul ISOblow TITAN este dezvoltarea seriei PROFI. Cresterea ecluzei cu 50% permite un debit mult mai mare. Cele 5 axe garanteaza afanarea perfecta a materialului, chiar și atunci când materialul este foarte presat. Inima utilajului este turbina noua dezvoltata de ISOCELL, aceasta oferă o performanță extrem de ridicată a debitului de aer cu un consum redus de energie.Date tehnice:Dimensiuni: 100 x 150 x 183 cmGreutate: 570 kgCapacitate: 1800 l = 10 saci ISOCELL, 125kgPuter motor: 1 x 0,55 kW, 2 x 1,1 kWPuter turbină: 5,5 kWPresiune: 480 mbar (max) | 400 m³ / h (max)Curent: 400 V / 50 Hz, 16 AIeșire: 3 ‘‘ (76 mm)Randament suflare deschisă: ~ 2000 kg / h (160 saci/oră)Randament injectare: ~ 1700 kg / h (136 saci/oră)

pret: 127606.00 RON
127606
ISOBLOW ELEMENTS

ISOblow ELEMENTs este o placă care a fost proiectată pentru a umple elementele orizontale cu izolație celuloză ISOCELL sau alte materiale.Pentru acest proces ISOblow se montatează pe un dispozitiv de ridicare adecvat care corespunde normelor tehnice de siguranță.Soluții pentru prefabricarea caselor.

pret: 74199.00 RON
74199
STEICO joist

La baza construcţiilor moderne stau astăzi construcţiile purtătoare optimizate şi materialele de construcţii cu cele mai bune proprietăţile de izolaţie. Chiar dacă au multe calităţi, stâlpii tradiţionali pentru susţinerea pereţilor sau căpriorii din lemn masiv trimit în afară căldura din încăpere, ceea ce duce la creearea unor punţi termice. Punţile termice sunt elemente de construcţie care conduc căldura mai bine decât celelalte elemente. În consecinţă, ele provoacă pierderi de căldură. Diferenţele de temperatură sunt cu atât mai mari cu cât puntea termică este mai lată. Aşadar, ele constituie un fenomen nedorit, prin urmare apariţia lor trebuie redusă la minim. Această funcţie este îndeplinită cel mai bine de produsele STEICOjoist şi STEICOwall.

pret: 0.00 RON
0
T-FAL 3797 PROFIL FEREASTRA

Domeniul de aplicareProfil din PVC prevăzut cu țesătură din fibră de sticlă și bandă de etanșare autoadezivă, pentru închiderea sistemului termoizolant la ferestre și uși, utilizat în cadrul sistemelor de termoizolație.Proprietăți• Se montează înaintea stratului de armare• Nu se fixează mecanic• Plasa de armare a profilului este identică cu plasa de armare generală• Montaj rapid• Bandă autoadezivă pentru montarea foliei de protecție a ramelor geamului, punctată pentru rupere ușoară• Rezistent UV• Rezistent la intemperiiLungime profil: 250 cm Culoare: Profil plastic - alb Plasă de armare - albDepozitareLoc uscat, ferit de umezeală. Poziție orizontală, ferit de razele solare directe și de solicitări mecaniceDate tehnice• Profil reciclabil din rășină sintetică termoplastică • Țesătură din fibră de sticlă de lățime 120 mm• Lățimea profilului = 6 mmMontajul profilelor T-FAL se face înaintea montajului plăcilor termoizolante. Înainte de aplicare, luați măsura grosimii plăcilor termoizolante pe rama geamului/ușii și marcați cu un semn. Înainte de a lipi profilul, efectuați un test de aderență a benzii autoadezive. Toate măsurătorile și tăierea se face înaintea lipirii profilului.Aplicați banda autoadezivă, după semnul făcut anterior și presați energic pentru o aderență bună. Peste banda autoadezivă exterioară de protecție poate fi aplicată o folie pentru protecția geamu- lui/ușii.Plăcile termoizolante se montează lipite de profilul de închidere. Plasa din fibră de sticlă a profi- lului va fi înglobată în stratul de armare, iar plasa de armare globală se va suprapune 10 cm peste plasa profilului. După finalizarea sistemului de termoizolație, banda autoadezivă împreună cu folia de protecție va fi îndepărtată cu grijă.În momentul aplicării și în faza de uscare, temperatura stratului suport cât și a aerului trebuie să fie între 50C și 300C.Suprafața de aplicare este necesar să fie curată, fără grăsimi, uleiuri sau alte substanțe neade- rente. Este recomandat să se facă un test de aderență înainte de aplicare.Resturile de material cât și ambalajul, după utilizare devin gunoi menajer.În această publicație nu pot fi specificate toate situațiile întâlnite în practică, precum și pregătirea acestora din punct de vedere tehnic. Nu ezitați consultarea personalului nostru tehnic sau a reprezentanților noștri comerciali. Suntem bucuroși să vă informăm în detaliu pentru fiecare obiectiv în parte.Profil din masă plastică, pentru o racordare etanşă la rafalele de ploaie, a sistemelor termoizolante ETICS la ferestre şi uşi.

pret: 11.66 RON
11.66
AIRSTOP 1500 bariera de vapori

AIRSTOP 1500 Bariera de vapori Bariera de vapori rezistenta la rupere, concepute pentru umiditate extrema. REZISTENTA LA VAPORI ROBUSTABarieră de vapori rezistentă la rupere, concepută pentru umiditate extremă (saune, pișcine etc.)DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 270 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 1.500 m Culoare: gri / verde Paletă: 1,5 m - 30 Role (2.250 m²)

pret: 1245.60 RON
1245.6
ISOBLOW GBA 1

SISTEME INDIVIDUALE ISOCELL oferă soluții individuale pentru izolarea elementelor prefabricate.Fie că prelucrați baloți mari sau saci standard, cu tehnologia de suflare ISOCELL vă garantăm o izolație rapidă și eficientă.Împreună cu d-voastră vom dezvolta concepte individuale, care le întegrăm în procesul de producție.ISOCELL oferă două concepte de bază, în funcție de aspectul halei și spațiu disponibil: umplere la nivelul solului a sistemului sau de umplere prin intermediul unui plafon intermediar.

pret: 0.00 RON
0
Utilaje second hand

ISOCELL cumpără și vinde utilaje folosite - indiferent de tipul utilajului și de producător.Toate mașinile folosite sunt recondiționate de noi și testate și gata de utilizare. Toate reparațile și întreținerele necesare au fost realizate.

pret: 0.00 RON
0
STEICO wall

STEICOwall este optimizat pentru utilizarea in constructii de pereți

pret: 0.00 RON
0
BUBI LF ADEZIV

BUBI LF ADEZIVBUBY LF se utilizează pentru a pre-trata fonduri preponderent poroase, nisipoase, suprafeţe care nu sunt bine compactate (căramidă, beton, lemn, ceramică şi multe altele), metale vopsite şi nevopsite, cauciuc şi PVC, pentru a îmbunătaţi vizibil aderenţa benzilor adezive butilice.--------------------------------------------------Fertilitate: cca. 10 m² / litruTemperatură de aplicare : -5 °C

pret: 113.00 - 507.00 RON
113 507
AIRSTOP ROLA DE PRESARE

AIRSTOP ROLA DE PRESARE Rolă pentru aplicarea benzilor adezive. Rolă de cauciuc 40mm.

pret: 18.00 RON
18
ISOBLOW GBA

SISTEME INDIVIDUALE ISOCELL oferă soluții individuale pentru izolarea elementelor prefabricate.Fie că prelucrați baloți mari sau saci standard, cu tehnologia de suflare ISOCELL vă garantăm o izolație rapidă și eficientă.Împreună cu d-voastră vom dezvolta concepte individuale, care le întegrăm în procesul de producție.ISOCELL oferă două concepte de bază, în funcție de aspectul halei și spațiu disponibil: umplere la nivelul solului a sistemului sau de umplere prin intermediul unui plafon intermediar.

pret: 0.00 RON
0
STEICO LVL

Plăcile lamelate din lemn masiv

pret: 0.00 RON
0
UNI Primer Spray

UNI Primer SprayGrund de rășini sintetice pentru tratarea suprafețelor. Primer – servește ca strat de aderență pentru aplicarea benzilor pe suprafețe poroase. Se prezintă sub forma lichidă, fiind un amestec de rășină sintetică.Fertilitate; cca.50ml la lățimea de 4cmTemperatura de prelucrare; de la -5°C

pret: 68.80 RON
68.8
ISOCELL AVS34

ISOblow AVS34 este o stație foarte mică și compactă, de suflare / extracție. AVS34 poate extrage (subpresiunea) și crește volumul fluxului de aer (Suprapresiune).Conform cerințelor de intrare a aerului poate fi utilizat pentru extracție (în combinație cu recipientul de aspirare) sau aerul de evacuare poate fi folosit ca stație de rapel pentru a crește volumul fluxului de aer. (De exemplu, pentru fibrele de lemn sau de rețea în creștere ridicat).Următoarele opțiuni sunt disponibile pentru controlul AVS34:✔︎ acționarea manuală la cutia de comandă✔︎ prin intermediul portului de control pentru conectarea la aparatul de suflare✔︎ (De exemplu, pentru stația de rapel)✔︎ printr-o conexiune pentru operarea prin cablu și radio cu 4 canale✔︎ (De exemplu, pentru bin aspirație)Control opțional:✘ Cablu de comandă, în combinație cu aparatul de suflare✘ Cablu de control cu ​​50 m cablu✘ radio de control la distanță cu 4 canaleToate avantajele dintr-o privire:◉ greutate redusă (poate fi realizată într-o singură mână)◉ poate fi folosit aproape oriunde◉ volum extrem de mare debit de aer de până la 420 m³ / oră◉ presiune petrecanie de pana la 350 mbar◉ Volumul fluxului de aer reglabil prin potențiometru◉ poate fi folosit ca o extracție sau o stație de rapel◉ clapeta de supape protejează ventilatorul de la refluxul◉ 220 V este suficient◉ pot fi folosite pentru toate mașinile de suflare cu 24V conector fișă pentru accesorii

pret: 8847.90 RON
8847.9
STEICO therm dry

Placa STEICO therm dry pentru aplicații multiple. STEICO produce izolații de înaltă calitate, alcatuite din materiale regenerabile – fibre lemnoase, pentru a realiza o protecție superioară impotriva frigului, căldurii, zgomotului și focului. Datorită structurii poroase a panourilor, se realizează protecția fonică. Prezintă o structură cu capilare activă, plăcile sunt deschise la difuzie. STEICO therm dry este o placă fibrolemnoasă omogenă, de uz general, cu capacitate ridicată de izolare termică și stocare a căldurii.

pret: 0.00 RON
0
Bariera de vapori CLIMA ACTIV PLUS

Barieră de vapori cu capacitate de difuzie reglabilă. Membrana își schimbă difuzia în funcție de umiditatea existentă. Folia din PA conferă produsului capacitatea de a se adapta la condițiile higrometrice ale clădirii. La contact cu un grad ridicat de umiditate se transformă dintr-o barieră de vapori într-un produs permeabil la vapori, asigurând astfel uscarea structurii.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------DATE TEHNICEPerformanțe declarate:Transmiterea vaporilor de apă, valoarea Sd EN1931: 10 m Transmiterea vaporilor de apă, valoarea Sd EN12572: 2-16 m Masa specifică EN1848-2: 115 g/m2Reacția la foc EN13501-1: ERolă: 1,5 m x 50 m = 75 m2--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pret: 300.00 RON
300
Pistol silicon AIRSTOP

AIRSTOP HSP PISTOL DE INJECTIEDate tehniceMaterial: plastic de inalta densitatePentru cartuse si pungi de pana la 600 mlPentru silicon tip salamUz profesional

pret: 229.00 RON
229
ISOCELL AVS55

ISOblow AVS55 este o stație foarte mică și compactă, de suflare / extracție. AVS55 poate extrage (subpresiunea) și crește volumul fluxului de aer (Suprapresiune).Conform cerințelor de intrare a aerului poate fi utilizat pentru extracție (în combinație cu recipientul de aspirare) sau aerul de evacuare poate fi folosit ca stație de rapel pentru a crește volumul fluxului de aer. (De exemplu, pentru fibrele de lemn sau de rețea în creștere ridicat)Următoarele opțiuni sunt disponibile pentru controlul AVS55:✔︎ acționarea manuală la cutia de comandă✔︎ prin intermediul portului de control pentru conectarea la aparatul de suflare✔︎ (De exemplu, pentru stația de rapel)✔︎ printr-o conexiune pentru operarea prin cablu și radio cu 4 canale✔︎ (De exemplu, pentru bin aspirație)Control opțional:✘ Cablu de comandă, în combinație cu aparatul de suflare✘ Cablu de control cu ​​50 m cablu✘ radio de control la distanță cu 4 canaleToate avantajele dintr-o privire:◉ greutate redusă (poate fi realizată într-o singură mână)◉ poate fi folosit aproape oriunde◉ volum extrem de mare debit de aer de până la 380 m³ / oră◉ presiune petrecanie de pana la 480 mbar◉ Volumul fluxului de aer reglabil prin potențiometru◉ poate fi folosit ca o extracție sau o stație de rapel.◉ clapeta de supape protejează ventilatorul de la refluxul◉ pot fi folosite pentru toate mașinile de suflare cu 24V conector fișă pentru accesorii

pret: 22296.80 RON
22296.8
STEICO universal black

Placă omogenă pentru fațade deschise, cu densitate ridicată, tratată la suprafață cu parafină pentru a rezista la ploi și întemperii. Disponibilă cu profile de Nut și Feder.Placa se montează din exterior peste construcția peretelui, eliminând punțile termice în zona montanților. Stratul continuu permite o izolare fonică superioara și minimează transmiterea zgomotelor exterioare în interiorului clădirii, prin structura peretelui.Se elimină cu sucess folia antivând. Rezistență la ploaie, densitate ridicată, ideală pentru construcții noi sau reabilitări termice a construcțiilor vechi. Datorită plăcilor de format mare, se monteaza ușor, iar profilele speciale ajută la evitarea formarii punților termice. Lemnul este materialul izolator care poate înmagazina cantități mari de câldură, fiind din acest motiv potrivit în special pentru mansarde locuite.

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP pistol de injectie

AIRSTOP DLP PISTOL DE INJECTIE CU AER COMPRIMATPistol de injecţie cu adaptor pentru aer comprimat, pentru prelucrarea de adezivi in cartuș sau tub pana la 600ml.

pret: 588.00 RON
588
STEICO floor

Placă izolatoare din fibre de lemn, monostrat, rezistentă la presiune, potrivită pentru toate tipurile de podele.

pret: 0.00 RON
0
EPDM Quickscrubber Pads

Buretele este montat pe mânerele Quickscrubber și este utilizat pentru a aplica Quickprime Plus și pentru a înaspri suprafața EPDM în același timp.

pret: 3.40 RON
3.4
AIRSTOP BB Banda bituminosa

AIRSTOP Bandă etanșare bituminoasă, pentru aplicaţii exterioare si interioare.Este adecvat în special pentru etanșarea pragului de tranziție a zonei problematice pe pardoseala din beton și pentru etanșarea plăcilor de lemn.-------------------------------------------------------------------------------------------Lățimea: 100 mm | 150 mm | 200 mm | 300 mm | 500 mmLungimea: 10 mGrosimea: 1,5 mmCantitate în carton: 10 role | 6 role | 5 role | 1 rolă

pret: 123.40 - 570.70 RON
123.4 570.7
STEICO multi cover 5

Membrană de acoperiș din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie cu robustețea superioară.Optională cu două benzi integrate sau bandă butilică. DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 150 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 5 m Rezisteța la razele UV: 3 luni Culoare: verde

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP GD2 MANSON STRAPUNGERE CONDUCTE

Soluţia ideală pentru etanşarea străpungerilor produse decontucte prin bariera de vapori.Dimensiune piesa : 150 x 150mm |228 x 228mmDiametre între 15-20 mm (150 mm x 150 mm) | 25-35 mm (150 mm x 150 mm) | 42-55 mm (228 mm x 228 mm)

pret: 22.65 - 49.20 RON
22.65 49.2
STEICO multi membra 5

Barieră de vapori transparentă pentru construcții cu difuzie deschisă.DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 mGreutate: 150 g/m²Capacitatea de difuzie (valoare sd): 5 mCuloare: albă

pret: 0.00 RON
0
STEICO multi tape f

Banda adezivă de etanşare pentru exterior, ușor flexibilă, pentru îmbinărilor barierelor anti-vapori în zonele abrupte ale acoperişului, foliilor pentru construcţii. Are un adeziv poli-acrilic cu putere foarte mare de lipire.Temperatură de aplicare : -10 °CLățimea: 60 mm | 100 mm | 150 mmLungimea: 25 m

pret: 0.00 RON
0
STEICO multi tape P

Banda adezivă de etanşare specială pentru etanşarea suprapunerilor, a îmbinărilor barierelor anti-vapori în zonele înclinate ale acoperişului, foliilor pentru construcţii. Are un adeziv poli-acrilic cu putere foarte mare de lipire, perfectă pentru lipirea în colțuri de panouri OSB, grinzi, căpriori, închideri de capăt, luminatoare, etc.

pret: 0.00 RON
0
AIRSTOP ADC SOLUTIE PENTRU CURATARE

Soluţia pentru curăţarea resturilor de adezivi îndepărtează toate resturile de adezivi: benzi adezive, etichete etc. (400ml)

pret: 65.00 RON
65
STEICO multi UDB

Membrană de acoperiș din trei straturi de înaltă performanță, care combină gradul ridicat de difuzie cu robustețea superioară.Optională cu două benzi integrate sau bandă butilică. DATE TEHNICEDimensiunea rolei: 1,50 m x 50 m Greutate: 170 g/m² Capacitatea de difuzie (valoare sd): 0,02 m Rezisteța la razele UV: 3 luni Culoare: gri

pret: 0.00 RON
0
STEICO soundstrip

Banda perimetrală se montează pe tot conturul camerei si pe orice structură care depașeste cota pardoselii (uși, coloane, etc). Aceasta se fixează pe suprafața peretelui. Izolare fonică superioară.

pret: 6.81 RON
6.81
STEICO FIX

Placă fibrolemnoasă omogenă de acoperiș, cu capacitate ridicată de izolare termică și stocare a căldurii. Placă cu densitate ridicată și membrană intregată pentru a rezista la ploi și întemperii. Disponibilă cu profile de Nut și Feder.Înclinarea acoperișului trebuie să fie minim 5 grade.

pret: 105.50 RON
105.5
EPDM Quickscrubber Handles

Mânerul reutilizabil pentru plăcile Quickscrubber este utilizat pentru procesarea ergonomică a Quickprime Plus.

pret: 41.80 RON
41.8
STEICO underfloor

Izolație fibrolemnoase pentru a absorbi zgomotul de impact. Pentru parchet și parchet laminat. Rezistență ridicată la presiune de până la 15 t/mp. Potrivită pentru sisteme de încălzire prin pardoseală. Compensare selectivă a denivelărilor de până la 3 mm.

pret: 4.60 RON
4.6
STEICO phaltex

Placă fibrolemnoasă bituminată. Adecvată ca izolație sub asfalat.

pret: 16.60 RON
16.6
P - Sigiliu

Se folosește printre altele și ca sigiliu la elementele de podea.

pret: 511.20 - 518.40 RON
511.2 518.4