Pure Floc

Izolație din vată minerală pentru prelucrarea cu utilaje pneumatice. Domenii de aplicare: ca material termoizolant expus pe suprafețe orizontale sau curbate sau moderat înclinate (≤ 10°) și între ferme sau grinzi ale tavanelor acoperișului, ca material termoizolant în cavitățile închise ale pereților de lemn și cavități comparabile sau între căpriori și grinzi de lemn, precum și în cavitățile construcțiilor corespunzătoare. Izolația Pure Floc URSA este deschisă la difuzie și hidrofugă. Produsul s-a dovedit a fi foarte stabil dimensional și nu se taseaza. În plus, poate fi prelucrat într-un mod extrem de economisitor de material. Vata minerala injectabila este fara formaldehida, rezistenta la mucegai si nu putrezeste sau se descompune si totul fara aditivi artificiali.

pret: 189.90 RON
189.9
Racleta pentru presare

Racletă pentru aplicarea benzilor adezive. Racletă din cauciuc 100 x 70 mm. Cu cât presiunea de contact este mai mare, cu atât aderența este mai bună!

pret: 17.50 RON
17.5
EPDM Quickscrubber Pads

Buretele este montat pe mânerele Quickscrubber și este utilizat pentru a aplica Quickprime Plus și pentru a înaspri suprafața EPDM în același timp.

pret: 3.40 RON
3.4
EPDM Quickscrubber Handles

Mânerul reutilizabil pentru plăcile Quickscrubber este utilizat pentru procesarea ergonomică a Quickprime Plus.

pret: 41.80 RON
41.8
sorteaza  
compara  0  produse