FEREASTRA

ISOWINDOW FEBA SOFT

Descriere produs

Această folie elastică specială este foarte flexibilă în timpul aplicării și se caracterizează printr-o scazută rigiditate proprie, permitând aplicarea fără probleme în jurul colțurilor și în concordanta cu diverse forme.
Datorită elasticității foarte mari a materialului este potrivită indeosebi pentru etanșarea fiabilă a rosturilor mobile. Chiar și în condiții de mobilitate foarte mare a elementelor construcției aceasta folie flexibilă de etanșare a ferestrei asigură o rezistență extremă la intindere.
Foile specială pentru o etanșare ermetică la aer si vânt a ferestrelor și ușilor.
Este potrivită pentru etanșarea internă a ușilor si ferestrelor din metal, PVC, aluminiu, lemn, precum si a fațadelor. Suprafața specială a foliei este disponibilă in diferite variante autoadezive pentru instalare rapida și performanță.
Lățimea rolei: 75 mm | 100 mmLungimea rolei: 25 m

Avantajele produsului
✘ elasticitate foarte mare și adaptare flexibilă, echilibrează mișcările rostului ✘ rigiditate proprie scazută și în același timp rezistență extremă la intindere pentru o aplicare facilă și eficiență ✘ îndeplinește cerințele Regulamentului de Economisire a Energiei (EnEv) ✘ rezistențî la aer și praf, nu permite difuzia vaporilor ✘ rezistență la ploi torențiale și impermeabilă✘ suprafața specială de lână care permite tencuirea, vopsirea și gletuirea
✘ bune proprietăți adezive pentru a facilita aplicarea  • Dimensiune: 100mm x 25m | 75mm x 25m

Produse recomandate


ISOWINDOW FEBA SOFT

Downloads

ETANȘAREA_FERESTRELOR_2019_1559201611.pdf
Date_tehnice_ISOWINDOW_FEBA_SOFT_ES_RO_1572968250.pdf

155.00 - 227.00 RON